ápr
21

 

Tul a friss kenyeres szendvicsen es a kaven, uldogelek a tengerparton, hogy megirjam a kis szosszenetet a hetvegerol.
Felidezem mit is igertem..... beharangozott nyolcvanas evek es karaoke party majd valami helyi macsok gyulekezete meccs, most mar tudom focimeccs, akkor meg abban a hitben voltam, hogy megint rugby.
A szombatra virradora esett (maradjunk annyiban inkabb, hogy potyogott az eso), nekunk tengernyi inteznivalonk, sebaj, hat van autonk.....a kis csopogos eso azt eredmenyezte, hogy a viz hullamokban hompolygott lefele az utakon, ha rafutottunk, megdobta a kocsit. Fogtam a majre vasat. A mi kisautonk ugy gondolta, hogy o biza nem furdik tovabb, beazott es leallt, teljesen megmakacsolva magat, minket pedig a legnagyobb ketsegbeesesbe kergetve. Ember ki a gepbol,rogton sullyed terdig (az uttesten) rohanas valami segitsegert, o tudja mi kell, spray a draganak. Valami okbol kifolyolag nonemunek keresztelodott el a kocsi, talan a hiszti miatt, nem tudom.....
Ok spray megvan, fujas, torles, operacio, fel ora utan tovaindulas, nagy vizben dadog a kocsi, imadkozunk, hogy legyen kedve minket hurcibalni. Huh, mindent elintez, bankban sorbanallas, mert a bank szombaton is nyitva es akik hetente kapnak fizut, azok ott tolonganak a suskaert. Nehezen er el ide a bankszamla szele.....
Kave itt, kaja ott, hiphopp itt az este. Nyugos vagyok,semmi kedvem kidobni magam a ruhabol a buli kedveert. Kedves mondja, higgyem el itt mindenki csinos lesz, bar felkeszit, hogy nem a mi korosztalyunk. Rosszat sejtek.
A noi megerzes most is bejott. Tengerparti lebuj, olyan arcokkal, hogy szegeny Rejto egybol harom konyvet is irhatott volna a hozott anyagbol. Be se akarodzik menni....de menjunk mert a haver keveri a zenet, ja valahol a setet sarokban, mintha lenne valaki....o a dj :-)
Nagy levego, bemegy, mindenki rambamul, honnan jot ez az idegen, se szokitett haja, se semmije kint a ruhabol, 50 ev alatt van, ez valami idegen foldonkivuli lehet.....pillantra abbahagyjak a csamcsogast majd folytatjak az evest.  Vegyes a banda, a haromevestol a 103 evesig van itt mindenki..atpillantok a tancterre, huh, feszul a latex, kint a hurka, tekeredes....tuti megolnek ha fenykepezni kezdek.....
Igyunk....vodka kola itt a meno, hat legyen, mondtam vagy egy lavor piat hoznak, hogy en is tekeredjek a tarsasaggal vagy megyunk. Mentunk, at a masik helyre. Karaoke a parom falujaban, a band club-ban, no, egy fokkal jobb a hely, bar mata mar mindenki, vonyitanak mint holdat ugato kutyak. A csapos teljesen kotta, igy egy vodka helyett harmat nyomat a poharba. Igy esett meg, hogy kb. 15 vodkaval vegeztem az estet. Nincs meg minden momentum, igertem nagy boldogsagot a paromnak, de mire bejott, en mar horkoltam. Ezt mondta masnap, meg a hianyzo reszeket is.
Vasarnap macskajaj, szenvedek, de megyunk ujsagot venni es kedvenc helyen kavezni. Forog a vilag, de gyujtom az allasokat, karikazok, pipalok, nagy a hev. A delutani focimeccset felig a parom vallan aludva eltem at egy nesteas uveget szorongatva, mert a pohar sor hallatan sokkot kaptam. Altatni nem kellett az este.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr942845016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkorka 2011.04.22. 09:09:45

Na, ez nem semmi lehetett! Még olvasni is fárasztó volt. :DDD
Azért azokról a latexes szőkített 100-asokról remélem csináltál fotót. :)))
süti beállítások módosítása