máj
31

Meg ki sem nyitottam a szemem, mar ereztem, hogy ez a nap szarul fog elsulni....jatszanom kene a super5 lotton......

Kedves ma reggel egy nikotin tapasszal a tetkoja folott viharzott be, hogy o mar felkelt, de nem cigizik matol, igy kurvara unja magat. En nem unatkoztam almomban, de annak mar lottek.

Kelek, osszeszedem magam, mert mara megint listanyi rohangalnivalo van. Elso allomas, hivatal ahova allitolag a munkanelkuliekkel foglalkozo masik fene nagy hivatal elkuldte a diplomamat, emlekeztek, majd ok bevizsgaljak es kitalaljak milyen szinten allok. (halkan jegyzem meg eleg furcsa ezt igy hallani, tudvan, hogy a lakossag nagy resze nem olvas vagy ir a sajat anyanyelven, de szerintuk az en diplomam majd jol semmit sem er). Kedves acsarkodva a recepcios pultnal, hiaba nehezen indul utjara a nikotin a tapaszbol, csititom, hogy hat erzem ugysem intezunk itt semmit. Telepatanak kene lennem, persze nem tudnak rolam, mondja a neni, hogy ide nem kuld soha senki semmit, nekem kell kitolteni egy adatlapot, itthagyni egy copyt aztan majd megfejtik mi van rairva. A gyogyszerunk itt gurult el egyszerre, hogy mi a rantott branerert nem lehetett ezt elobb kitalalnia annak a nyanyanak aki allitolagosan majd o elkuldi. Persze nyanya erdeklodo kedves emailemre ra sem bagozott.

Sebaj.

Megyunk tova, megvan a level, elkeszult a maltai szemelyi, gondoltam 5 perc, atveszem es ennyi. Na erre nem kellett volna fogadast kotni. Bemegyek, mondjak ujra foto, kerdem miert, egyszer mar fotoztak, gondoljak, hogy egy het alatt lecsereltem a fejemet es nem az vagyok, aki?????? semmi gond, valami burkat adnak, mert topban nem lehet, katt, megvagyok, atfaradunk a soha veget nem ero sor vegere. Ujra toltok papirt, alairok, megvan az ID, a kepet jobb, ha nem latjatok :-)))))

Shoppingolunk, kedvesnek goncoket, ez nemileg lekoti az energiait. Enervaltam hazaindulunk, mikor latom nem stimmel valami emberem fejen, ahogy hadoval a telefonban. Anyosek jonnek, csak ugy spontan, mert nekik kedvuk van, heten, mint a gonoszok, persze ha nekunk nem jo nem jonnek.....ismeritek ezt, jobb azt mondani gyertek csak batran. Fasza, takaritunk mint motolla, kozben elkeszult a spenotos teszta, valami isteni lett, sajnos nekik nem maradt, haha :-)))))

A valast megszavaztak, tehat ha torvenybe iktatjak, lehet valni Maltan. Ugrottunk egy evszazadot, mar nem a 16-dik, hanem a 17-dik szazadba leptunk. A kis dolgokat is ertekelni kell!!!!! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr992946725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkorka 2011.06.02. 08:28:10

Hogy sikerült a vacsora? :)))))
süti beállítások módosítása