máj
2

Be kell szamoljak a pentek esti programunkrol, persze egy megint elmaradhatatlan focimeccs utan, nyakunkba vettuk Maltat, hogy elautozzunk a fovarosba, ahol a kikotoben rendeztek meg a tuzijatekok versenyet. Osszesen 13 helyi versenyzoval es kulfoldi vendeg eloadokkal. A szabalyok: a tengerrol, hajorol kell felloni a tuzicsodat es 7 perc a menetido. Vaganyabbak zenere is nyomhatjak, szinkronizalva. Ez keveseknek jott ossze. Zsuri es sms szavazas dont. Penteken es szombaton nyomtak az eloadasokat. Mondanom sem kell, hogy k..hideg volt megint, de a latvany sok mindenert karpotolt. Sajnos a gagyi kis kamerammal nem sikerult valami fenyesen megorokiteni oket.

 

 

Most szombaton pedig rendezik a foldi tuzijatekok versenyet, abban kulonbozik, hogy ezt a foldrol lovik fel.

 

 

 

 

Termeszetesen ott leszunk, kedves mar mondta, hogy mar elobb odamegyunk, hogy a keszuleteket is lefotozhassam a blogom kedveert. Olyan edes, hogy ennyire torodik o is a bloggal.

Kozben az tortent, hogy anyos mondta kedvesnek, ha van kedvem, menjek vele bingot jatszani, a mi mondasunk ugye, hogy szuz kez szerencset hoz, meg a vegen elhoznak az ezer euros fonyeremenyt, kivancsi lennek az arcara, hehe.

Megy mar nekem ez a kep beagyazas is :-)

Tudom meg tartozom a kero kepekkel, de hat a fuggonyt hiaba varjuk, nem jon, mert a hazibacsi beteg lett, oszt az ukasz nelkul a taki neni nem varr :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr842872395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkorka 2011.05.03. 08:01:39

Azért nem rossz fotók! Nem görcsölt be a nyakad, mire ennyit tűzijátékot végignéztetek? :)))
Hmm, és elhoztátok a bingó nyereményt? ;)

Missszisz 2011.05.03. 17:58:40

@barkorka: Nem, nagyon jok voltak, foleg ami zenere ment. Most szombaton lesz a foldi verseny, keszulok fotokkal megint. Meg nem hoztuk ossze, de persze nyitott vagyok egy bingo partira anyossal :-)

visionary 2011.05.03. 23:55:38

A képek tényleg egész jók, persze nem kellett volna annyit inni előtte és akkor egyenesen tudtál volna állni :)))
Azért ez a focimeccs eléggé be van épülve az életetekbe! Kimerészkedsz azért, vagy tartod magad a korábbi megnyilvánulásodhoz, hogy oda többet soha? ;-)

Missszisz 2011.05.04. 09:12:03

@visionary: nem ittam, ugy velem a 15 multkori vodkat nem szeretnem uberelni :-) valamiert mindig kell menni, mert valaki, teso, haver, jatszik, akit persze latni kell. A legutolso szombati Malta-Horvatorszag rugby meccs volt reszemrol az utolso probalkozas. Pedig meg latvanyos is volt, de ok elkarattyolnak egymas kozott, en meg pom pom hijan meg pom pom lanynak sem vagyok jo :-)de inkabb egy meccs, mint egy csiga :-)
süti beállítások módosítása