ápr
21

Es a heti tortenesek

| Szerző: Missszisz | 2:40 pm

Heftot hagyjuk, spontan nem emlekszem mit csinaltam...osszefolynak a napok, olyan mintha mar honapok ota itt lennek.

Kedden mentem megint kis ujjacskammal regisztralni, olyan hosszu cetlit kaptam, hogy alig gyoztem vegigolvasni, nagyon komoly. Szoval megkerdezte a cetlin a valaki, gondolom ul valaki a masinaban ;-), hogy akarok e lenni mondjuk takarito vagy ilyesmi mert erre szivesen atkepeznek. Ok, ha nem, akkor menjek interjura a helyi munkakeresok kozpontjaba, gondolom faggatas lesz, es persze ne felejtsek el jonni megint a jovo heten. Hogy felejtenem el, mekkora orom ez! Mondta kedves, hogy aznapra szabadda teszi magat, mert a kozpont a feketek kontener sora mellett van. Az emmigrans feketek ugyanis kontenerekben laknak es az allam fedezi a koltsegeket, kapnak penzt es mobilt is, en meg feherkent kuzdok mint buzi a gozben valami meloert.
Kedd nagy tortenese a spontan talalkozas anyossal. Az ugy esett, hogy kedden joves-menes volt es lecsuccs egy kavera meg egy szenyara. Mondja kedves, nocsak ott slattyog a mami, integetunk jojjon oda. Jon, cuppanos puszi, ledobja magat, kave es cigi es fura de ertheto angolsag. Ugyanolyan kajla, mint a fia, minden kiesik a kezebol, de mosolyog es ugy latom cinkostarsak leszunk. A talalka utan anyos es en is faggatjuk a kedvest, kinek mi a velemenye a masikrol, hiaba egy jo skorpio anyos a mai vilagban elkepzelhetetlen ;-)
Nem sokat van velunk, mert rohan bingozni, a bingo egy jatek szamokkal, talan mint a tipp mix, es futni kell a szerencset hozo asztalt lefoglalni, gondolom vagjatok....fel van spanolva mert az aznapi legnagyobb nyeremeny ezer euro, azert en is futnek asztalt stipi stopizni.
Szerda a mi napunk, kedves minden hivatalos dolga elintezve, lezarva, johet az uj elet. Este unnepelunk es tiprodunk a lakasok kozott, melyiket vegyuk ki, mert az egyik ezert jo, a masik azert jo. Ma este harmadszorra nezzuk meg az egyik kiszemelt aldozatot, talan verge sikerul valami dontesre jutnunk.
Ugyanis a terveink szerint holnap koltoznenk. Holnap unnep lesz, senki sem dolgozik, igy kedves is raerne velem pakolni es hurcolkodni. Na nem, csak egyik utcabol kb. ket utcanyira koltozunk, kicsit kozelebb a tenger fele, de tavolabb a buszoktol es a kozponttol. Valamit valamiert, 15 perccel tobb parolodas a buszon.
Asszem ma nagypentek van, miutan megvettem a hust a hentesnel beugrott talan mintha ma nem lehetne nekik hust enni, mert en ugye jo pogany vagyok, nem erint. Valahogy nem hat meg ez a rahedli templom es szentkep
Legfeljebb lesz spenotos tejszines penne, friss spenot van mar, es az eperszezonnak sincs vege. Nyami.
Valami rettenet keszulodik megint hetvegere, ujabb nyolcvanas evek parti, nem mertem megkerdezni, hogy hol es kikkel, valamint vasarnap a haver nojenek falujaban lesz husveti feast, szerintem egy egyszeru husveti kormenet lesz. Nem baj, legyen jo kaja, meg sok suti. Majd fenykepezek, hehehe.

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr782845125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkorka 2011.04.22. 09:13:44

Örülök, hogy jól sikerült a spontán találkozás. És kineki mi volt a véleménye a másikról? ;)

Gondolom a húsvét azért ott nagyobb ünnepnek számít, biztos lesz körmenet. :) A locsolkodást nem akarod bevezetni? :))

Nekem itt figyel az útipakkban 2 nagy szatyor medvehagymás pogi, egy húsvéti asztalra. Szerinted milyen illatok áradnak a táskám felől??? Mindenesetre jó kis önuralom gyakorlat. :)

barkorka 2011.04.22. 09:17:05

Örülök, hogy jól sikerült a spontán tali. Amit leírtál elég bíztató kezdetnek tűnik. :) És kinek mi volt a véleménye a másikról?

Sikerült lakást választani?

Ott nagy ünnepnek számít a húsvét? Körmenet gondolom biztos lesz. A locsolkodást nem akarod bevezetni? :D

Nekem most itt figyel 2 nagy szatyor medvehagymás pogi, este sütöttem. Megy haza a húsvéti asztalra. Szerinted, milyen illatok áradoznak a táskám felől???? Jó kis önuralom kell hozzá, hogy ne dézsmáljam meg. :)))

barkorka 2011.04.22. 09:17:56

a kis rohadék....az előbb eltűnt a hozzászólásom, aztán megírtam mégegyszer, most meg kettő van.....
az egyiket kiszedheted :)
süti beállítások módosítása