jún
3

mozi

| Szerző: Missszisz | 8:56 am

Valahogy nem akar nyar lenni, az idojaras teljes kepzavarban van. Igy volt tegnap is, esett az eso, lottek a tervezett tengerparti henyelesnek.

Micsi,micsi, menjunk moziba! kineztuk a filmet, valami autos szaguldo film otodik resze, pasis film, jo is lesz, most ugyis arrol szol az eletunk, hogy kedves minden ot percet lekossuk, mert nathanyit nehez ez a bago leszokas.

Bedorgoltem elotte egy nagy fagyit, az utobbi hetekben fuggo lettem, a csokik szarok, a csokis kekszek elmennek, a fagyi viszont csoki ontettel es szorassal mindig nyero. Ez volt ebed utan ket oraval, en fagyi, kedves viszont egy fel pizza, mert o most mindig ehes es kivanos a cigi hianyaban. Az eredmeny mar latszik, szepen gombolyodik a poci :-)

A teremben rajtunk kivul egy teremtett lelek sincsen, micsoda kiralysag! kezdes elott par perccel csak beesett nehany kosza csoka, igy szerintem lehettunk vagy oten. A film kozepen elsotetul a vaszon, vege, szunet van. Kerdem micsoda? hat ha valaki enni, inni vagy cigizni szeretne van a film kozepen 15 perc szunet. En pislogok, keresem a logikat, hogy nem lehet egy orat kibirni pisi, cigi es kaja nelkul, foleg, hogy mar ugy jonnek be, hogy a fulukon is kaja log.

Nem mondom, hogy ismeretlen a tema, mert Cipruson is van szunet a moziban, ott csak annyiban volt mas a szitu, hogy mikor elindult a film, mar aludtam, csak a cime van meg a filmnek :-)

Rajottam mi hianyzik! az illatok es a szagok, ha valaki tudna kuldeni egy zacsko fu, fa es virag illat kevereket, nagyon boldog lennek!!!! most tovasuhanok kocogni, mert az idojaras masra nem alkalmas, egesz jovo hetre reszben felhos idot mondanak, azaz totalisan kiszamithatatlan, pulcsi ismet itt figyel rajtam :-(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr852953488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása