júl
1

meg elek

| Szerző: Missszisz | 2:09 pm

Jujj, most nezem milyen regen irtam utoljara. Aki olvassa, sorry, de kicsit elsodort az elet, megkezdtem a melodiat.... azota mar meg is utaltam az uniformist mert tobbet van rajtam mint a rendes ruham, tudnam minek hoztam ket teli borondot? szal a repteren nyomom, a sulinak melozom, aminek tanuloja voltam jomagam is tavaly, amikor is az egesz malta mizeria kezdodott. Amit tenni kell, mosollyal az arcon, narancs uniformisban osszehalaszni a studenteket a repteren. Ez nem mindig egyszeru, de mar fejrol beazonositom oket, mert total elveszettek, ha ket kort tesznek es senki nem csap le rajuk, akkor stipi stopi az enyemek :-) muszakok valtjak egymast, ezert is ez az elcsuszas az eletemben, nem vagyok szokva az egyszer hajnalban, maskor ejszaka megyek melodiahoz. De nincs panasz, orulok hogy egyaltalan van mit csinalnom. Es a napok szaguldanak. A hazautazasrol egyenlore almodom...mint ahogy a fuves dunapartrol meg a viragos margit szigetrol is. Bocs a nosztalgiaert. Van egy magyar csajszi a repteren, vele szoktam okorkodni amig varunk, rohadt jo, hogy szabadon pletyizhetunk, senki sem ert minket, es amin en atmentem a ket honap alatt az kismiska ahhoz kepest amit o csinalt vegig kilenc, igen jol olvassatok, kilenc ev alatt. Szamomra ez egy buvos szam egyenlore. Holnap szabadnapos vagyok, ez nagyon ritka, altalaban minden hetvege vegig melo, most talan azert vagyok szabad, mert az egesz hetet vegignyomtam, jon a telefon ki tudnal menni az uzguli buzguliert? hat persze! ( ki mer nemet mondani?) es mar reppenek is osszeszedni a kimondhatatlan nevu ipset. Ez persze jokora szervezest igenyel, hogy roppenjek, ugyanis egy kocsit hasznalunk ketten, igen jelentem vezetek vagy pedig busszal probalom az objektumot megkozeliteni, de ez neha mission impossible. Ugyanis most jon az uj busz tarsasag es minden valtozik, buszok, utak es lesz menetrend is!!! de a regi soforok beintenek es alatartanak az uj cegnek, igy ketseges, hogy holnap es vasarnap egyaltalan lesz e jarat. Na de a vezetes, megy ugye, a technika a kovetkezo, minden gyuru a bal kezre megy, emlekeztetoul, hogy az az iranyom, ha bizonytalan vagyok, varok egy kocsit lassam merre megy, indexelek ha megtalalom, altalaban ablakot torlok helyette, persze viz nincs a tartalyban, ekkor mar panikolok rendesen mert a maszattol semmit nem latok....savok nincsenek, indexelni nem divat, kb. kitalalod merre megy a masik vagy satufekkel megallsz, ha epp o is parkolni kivan. De tegnap mar egyedul mentem vasarolni a "nagy" supermarketbe, igaz ketszer eltevedtem, de ures tankkal azert csak megerkeztem.

A szenilitas magas fokan allok mar, szoval az idopontot nem tudom, de a lenyeg, az egyik varos feast-et rendezett (micsoda meglepetes, mi?) es meghivtak a Queen tribute-ot angliabol. Veszett jo volt, al Freddie kurva jo bulit csinalt. Kepek az indarol jonnek be. Tegnap volt az Isle of MTV itt Maltan, de mikor meghallottam hogy 15 ezer embert varnak, mondtam inkabb a sor meg a dvd :-) Snoop Dogg volt az egyik fellepo meg az az idiota egyuttes, tudjatok everyday iam shuffleing, ket barom dobozzal a fejen tancol a klipben. En hulyet kapok toluk de a kedves tancol ra a kocsiban.

Mas egyeb jelentosegteljesebb dolog nem tortenik koszonjuk mindenki jol van, az idojaras gyilkosra valtott, egyszeruen nem lehet levegot kapni delutan harom es ot ora kozott. Enyhules este 10 korul van, de meg akkor is 27 fok van. Ez azt eredmenyezi, hogy aki el es mozog, az kint van az utcan, dobja magat, hogy a parti setanyon, szekkel, asztallal, kutyaval egyeb hazi kedvenccel es fejhanggal :-) az okosabbak grilleznek a parton, nemelyik cuccnak ellenallhatatlan illata van. En meg foztem egy kis szinten "szagos" hazai rakott kelkaposztat mert tegnap a boltban sikerult magyarazkodas nelkul kelkaposztara bukkannom, aki tudja angolul a kelkaposztat, ossza meg velem, ne kelljen legkozelebb rajzolni a zoldsegesnek :-) Jok legyetek, kicsit pihi, aztan ejszaka jon a melo.

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr783030155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkorka 2011.07.05. 10:10:20

kelkáposzta: cole, kail, savoy cabbage :))
milyen az új buszmenetrend? volt már sztrájk a buszsofőrök miatt? :)
és kérünk szépen egy narancs uniformos fotót is! :))))))
süti beállítások módosítása