már
31

Blogot kapni ajándékba hihetetlen jó érzés! Köszönöm kedves barátaimnak! utazás előtti lázban égek, esek-kelek a bőröndökben és listákat gyártok, hogy semmi ne maradjon itthon.

Máltai időjárás előrejelzést lesek, de ha a népi hagyomány nem csal, április végétől beköszönt a nyár Máltára, így nem variálom agyon a ruhatárat. A pulcsi, sapka, sál emlékét jó mélyre szeretném elásni. 

Ha arra gondolok, hogy már kint vagyok és a nap melegíti a hátamat miközben a kávémat kevergetem valamelyik kávézóban hát rögtön mosolyra húzódik a szám. Jó, gondolom nektek nem, amikor az irodában olvassátok a sorokat :-) Jó lesz érezni a szél fújdogálását, a tenger illatát és terveket, álmokat szőni az új életről.

Ha tervbe venném, hogy Máltára utazom túristáskodni, akkor biztosan tavasszal vagy ősszel mennék, amikor még elviselhető az időjárás. Kedvesem szerint ahogy jön a nyár, úgy megyünk majd a "hell" felé. Szerinte egyszer majd (majd!) nekem is jó színem lesz, mint neki. Nem tudom miből gondolja, hogy én is az ő barnulási módszerére vágyom: ami kilóg a pólóból az napbarnított, póló alatt vakítóan fehér.

Legközelebb már Máltáról jelentkezem és beszámolok a kiutazás élményeiről is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maltai-tortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr682787301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marineni 2011.04.04. 10:54:41

Hajrá, nagylány!

Ha kell még hirtelen valami itthon, szólj, segítünk. Az a kávé....
Itt szürcsölöm a langy nescafét, csöng a telefon, te meg az esjtőzés közben szürcsölt méregerős illatos kávét emlegeted.
PuszMa

marineni 2011.04.04. 11:08:49

Hajrá Nagylány!

Nem irigyellek a listákért, csomagolásért, de az ejtőzés közbeni isteni kávé vs langy nescafé telefoncsörgés közben nem egyforma...

Ha valamiben még tudunk itthon segíteni, szóljál, összehozzuk!

PuszMa

barkorka 2011.04.04. 22:01:10

Örülök, hogy tetszik, de majd azért egy kicsit még alakítunk a dízájnon. :)
süti beállítások módosítása